Over Golden de Liesje!

In het bruisende centrum van Oosterhout staat Golden de Liesje, voorheen De Blauwe Bes. Hier kun je terecht voor een uitgebreid assortiment aan producten die dagelijks vers bereid worden en kwalitatief hoogwaardige groenten & fruit.

Als enthousiast team staan we iedere dag voor je klaar, want lekker en gezond eten is onze passie! We bereiden in eigen keuken dagelijks gezonde maaltijden. Daarnaast kopen we iedere dag weer onze producten in met oog voor kwaliteit. We bieden een compleet assortiment aan met onder andere soepen, salades, sappen, gesneden producten, desserts, luxe bonbons, noten en zuidvruchten.

Aan het roer van Golden de Liesje staat Liesbeth. Na jaren met veel plezier bij een groenteboer gewerkt te hebben, durfde zij de sprong te wagen naar een eigen onderneming. Ruim 1,5 jaar stond ze met haar eigen groentekraam op diverse weekmarkten. Via de groothandel kreeg zij te horen dat De Blauwe Bes ter overname aangeboden werd. Na een gesprek met Daniƫl en Karin en een rondleiding was zij verkocht aan de winkel, waardoor binnen twee weken alle handtekeningen gezet waren. Na een leerzame inwerkperiode runt zij nu de winkel met veel plezier en passie.